FR

Ontdek de slimste Ford Transit 2T ooit!

De IAA-beurs in Hannover

17/10/2018

De nieuwste Ford Transit 2T debuteert in Hannover

Ford heeft op de IAA-beurs in Hannover haar nieuwste Transit-model gepresenteerd. De nieuwe Transit biedt verhoogde draagkracht en verbeterde brandstofefficiëntie tot maximaal 7 procent.

Verbeterde brandstofefficiëntie

Ook is de Ford Transit 2T geïntroduceerd met een nieuwe dieselhybride-optie voor dieselmotoren, wat ook wel MHEV-technologie wordt genoemd. Dit levert een zuinigheidsverbetering van ongeveer 3% op in vergelijking met een standaard dieselmodel. De geavanceerde 2,0-liter EcoBlue-dieselmotor van Ford verbetert brandstofefficiëntie nog verder tot maximaal 8 procent bij stedelijke gebruik volgens de technische gegevens van Ford. Dit houdt in dat het voertuig uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld bezorgactiviteiten in steden doordat het hybridesysteem een verbeterde respons biedt bij het wegrijden bij lage motorsnelheden.

Uitgerust met de nieuwste technologie

Vanaf medio 2019 is deze nieuwe Transit beschikbaar bij de meeste Ford autodealers. De auto is uitgerust met geheel nieuw interieur, verbeterde opbergruimte en moderne ondersteuningstechnologie om werkdagen minder stressvol te maken. Zo is de nieuwe Transit verbonden met de Ford PassConnect. Dit systeem helpt bestuurders zo optimaal en efficiënt mogelijk het voertuig te gebruiken waardoor de bedrijfskosten verlaagt kunnen worden. Zo is het voertuig uitgerust met een Efficiënte Drive-modus die de gps-positionering gebruikt om advies te geven over het beste brandstofverbruik op de weg die voor hen ligt.

Contacteer onsKom bij ons langs

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws